Indoor/Outdoor

M.E.G har udviklet et unikt koncept, hvor I lærer teknikkerne bag en god og effektiv coaching. I får muligheden for at opleve vores smukke fysiske omgivelser, hvor I vil fornemme en indre fred og ro.

M.E.G har sammensat det mest optimale for indoor/outdoor coaching.

Vores mål er, at I bliver Danmarks bedste. Det sker ved at vi har sammensat et program, hvor vi fokuserer på redskaberne i coaching. Vi laver indoor øvelser for at forankre teknikkerne. Vi bruger vore smukke naturskønne områder, til at udfordre coachtilstanden via teambuilding. Der er øvelser for alle, og fælles for alle, – der sker en personlighedsudvikling. Vi tilbyder ligeledes mentaltræning. I vil blive udfordret på jeres kundskaber og skal vise, at I har viljen til at ville, da det giver evnen til at kunne.

Vi afholder også coaching som eksternat, da den største udvikling sker udenfor ens vante rammer. I
overnatter i hytter (enkelt eller dobbeltværelse) i naturskønne områder. Når dagens program ved
at være gennemført, tager vi fat i næste program, som er en del af coaching. Aftensmaden sørger vores Event Manager Jørgen Hansen typisk for, via vore super koncept ”Fra jord til bord”. Et unikt indarbejdet gastronomisk oplevelse, som
sikre at du får forankret værktøjerne.

Derefter er der mulighed for at trække sig i de skønneste fælles områder… eller man kan nyde den franske sauna eller spa… Alt i unikke naturskønne omgivelser.

Vores fokus er:

  • Coaching via personlig udvikling
  • Coaching via mentaltræning
  • Coaching via team Building

M.E.G garanterer kvalitet i kurserne, som tager udgangspunkt i mange års erhvervserfaring samt teoretiske certificeringer indenfor bl.a. NLP, 4Mat, teambuilding- samt coach og mentaltræner uddannelser.