Kurser

Når vi vil have succes som person, som team, som organisation eller virksomhed, tager det hele udgangspunkt i indsigt. Når vi har indsigt, kan vi begynde at udvikle og hjælpe hinanden til succes.  Indsigt kan komme på mange måder. Der er personer som først får selv-indsigten, når uheldet er ude, eller de rammes af sygdom og tvinges til at arbejde med den psykologiske del, andre arbejder løbende med selv-indsigt. Er du ”ramt”, eller har du indset, at det er nu du har behovet for personlighedsudviklingen, så er vi klar til at hjælpe dig godt videre.

Mind Education Group er et stærkt og dygtigt team, hvor hver især har en historie at fortælle.
Fælles for alle undervisere er, at vi har mange års erfaringer i at arbejde og udvikle mennesker til at nå nye højder.
Vi komplementerer hinanden godt, så vi kan ramme bredt i forhold til at hjælpe ledere, medarbejdere samt virksomheder og organisationer videre med deres udvikling.
For os er kvalitet i vores leverancer altafgørende. Vi er nærværende i vores undervisning og er opmærksom på de individuelle behov. For os er det vigtigste ikke at I lære, for os er det vigtigt, at I også implementere værktøjerne.

Mind Education Group garanterer kvalitet i kurserne, som tager udgangspunkt i mange års erhvervserfaring samt teoretiske certificeringer indenfor bl.a. NLP kommunikation, adfærd og coaching, 4Mat, Grafisk facilitering, team building- samt coaching og mentaltrænings uddannelser.

Kurser og uddannelser bliver afholdt både i Jylland og på Sjælland – Vi har egne lokaler i Aabenraa hvor også Teamets hovedafdeling er.

Kontakt os gerne ved interesse – klik her