Dynamisk samarbejde

Det proaktive sprog

En for alle – og alle for en

En af de mest motiverende rejser du kan foretage dig, er rejsen i dig selv. Hvem er du? – Hvem er jeg? 

På dette 2+2 dages kursus bliver du trænet i ”det mentale sprog” hvordan du formår at udvikle et frugtbart samarbejde blandt de mennesker du omgås.
Kurset afholdes med forplejning samt overnatning på Skovly kursuscenter 6760 Ribe.

Du bliver trænet i:

 • Indsigt i egne adfærds- og mentale mønstre
 • Personlighedsfiltre
 • Personlighedstypologier
 • Personligt lederskab
 • Forandrings parart
 • Adfærdsanalyse
 • Lytte teknikker
 • Adfærds analytisk kommunikation
 • Team kommunikation
 • Konflikt samt -stress håndtering
 • Den rette tilstand

Indhold

Kurset giver indblik i egen samt andres adfærd og om hvordan vores repræsentations systemer opfanger og lagrer de oplevelser vi imødekommer. Hvorfor vores kommunikation ofte er sløret, og hvordan vi kan færdes i en fælles sandhed i stedet for en egen overbevisning og ikke mindst fortolkninger. Hvordan vores kommunikation kan blive mere specifik og tydelig og ikke mindst motiverende.

Udbytte

Formålet med kurset er at udvikle dig og dine personlige egenskaber ud fra de værdier der driver dig i dag. En rejse hvor du lærer dine egne ”skyggesider” at kende, og derved skabe forståelse for andres reaktion, adfærd og holdning. En general forståelse af, hvorfor vi er forskellige og hvad denne forskel skabes af. Større råderum og kapacitet samt betydelig mere energi og ressourcer.

Bedrer trivsel samt beviseligt bedre drive mellem ledere og medarbejdere!

Forløb

Kurset er opdelt i to moduler hvor vi hele tiden arbejder i krydsfeltet mellem teori, metode og personlig stil. På første modul introduceres grundbegreberne i kommunikation og adfærd, som trænes grundigt ud fra deltagernes egne oplevelser. PÅ de enkelte moduler vil vi udnytte værdien af at være væk fra det konstante som ankrer og påvirker os i dagligdagen.
Vor unikke område ved Skovly kursuscenter vil danne rammer for dette proaktive ophold, hvor læringen samt udviklingen vil foregå kombineret indor / outdor undervisning / træning.

På andet modul går vi dybere ind i trivsel, miljø samt egen stil, og hvordan vi udfører det i faktiske handlinger. Vi videre udvikler de værktøjer der er blevet tillært i første modul, gør teori til praksis og arbejder ud fra de oplevelser der har været mellem første og andet modul.

Pris kr.: 8.800,00* + moms
Inkl. Kursusmateriale samt kursus bevis.
*Prisen er inklusiv overnatning og fuld forplejning

Praktisk information

Den enkelte leder / medarbejder for tildelt sin egen udviklingsprojekt, der evalueres 2 gange med 3 mdr. mellemrum efter endt kursusforløb.
Der udstedes kursusbevis efter andet modul.
*Kurset køres også som åben kursus.