Evaluering af trænercoach kursus

 • Jeg deltog på Trænercoach kurset fra Dansk talent udvikling i slutningen af 2011. Jeg gik ind i det for at få nogle redskaber til træning af min egen knægt, samt til hele klubbens kørere.   Jeg har prøvet sådan nogle kurser før, (gik kun med da min kone havde meldt os begge til og hun blev forhindret) så jeg var ikke sikker på hvad jeg ville få ud af det.

  Her blev jeg hurtig klogere.  Eks. En ting vi skulle være klar på var at vores kører hurtig kunne være et år længere fremme, dvs. ældre, end deres leveår. Dette er en væsentlig ting, at man tager højde for dette, når man er i dialog med kørerne. Så man ikke bare ser dem som et lille barn, men at man ret faktisk behandler dem ud fra hvor de er mentalt og acceptere at de er lidt længere fremme i deres udvikling.   

  Der var en del andre ting der bed sig fast såsom:  -   Lav en plan for året med mål og udøverens delmål, samt hvordan de skal sættes op- Vikar metoden, at øve udøveren i de ting ret mentalt inden de skal i gang med deres løb.- Udøverens mentale udvikling, sammenlignet med andre.   

  Jeg er begyndt at bruge det lærte stille og roligt og forventer at kunne se nogle resultater af det lærte i løbet af året, samt at det vil hjælpe min egen knægt og de andre kørere i klubben. Jeg vil opfordre til, at alle klubber får nogle medlemmer til at tage kurset, for man får nogle gode redskaber med hjem.

  Peter Salk
 • Kurset er den del af den aftale der er indgået mellem BMX SOUTH DK og Dansk TalentUdvikling. Trænercoachuddannelsen forløber over 5 aftenmoduler samt 1 heldagsmodul og afsluttes med certificering. Formålet med trænercoachuddannelsen er, at give trænerne mentale værktøjer til at arbejde med atleterne og derved opnå gode resultater, både i træningen og ikke mindst til løbene. 

  Kurset forløb helt fantastisk godt og formanden for BMX SOUTH DK Hans Storm udtaler "Alle dem der var med på kurset mandag aften i Kolding gik der fra med en viden om kommunikation, der i den grad kan hjælpe træneren ude i lokalklubben. Den viden er jo lige så gavnlig i alle andre af livets facetter end kun lige ved træningsbanen.

  Men fokuseret på sporten, kan det hjælpe træneren til bedre at forstå og guide de atleter de har med at gøre til daglig i klubberne. Og det fra det perspektiv, så tror jeg at alle deltagerne ser frem til de kommende moduler.

  Hans Storm
 • Jamen det er os der takker. Der var super godt igen i går. Det kører noget rundt i hovedet, når man kommer hjem, fordi man får så mange input og der er så meget stof til eftertanke. Johnny er utrolig god til at holde hele forsamlingen i skak og han inddrager hele salen og formår at få alle med. Han gør det rigtig godt.

  Udbyttet jeg har fået indtil videre er: Jeg synes at jeg har fået lidt at tænke over og bl.a. forsøgt at sætte mig lidt i kørernes sted og tænkt lidt over hvad de har af behov.  Alle mennesker oplever verden forskelligt og man må finde ud af hvis behov man skal dække. Som coach drejer det sig om en andens behov.

  Jeg har lært en masse forskellige begreber som repræsentationssystemer, kalibrering, rapport/matche, reframing og meget mere, som alle giver mig en bedre forståelse for hvorfor andre personer (kører) gør som de gør eller reagerer som de gør. Jeg har prøvet at coache i går og fået feedback efterfølgende og det var meget lærerigt.

  Faktisk forsøgte jeg at coache min egen søn efter 1. modul og brugte lidt af de begreber som vi havde hørt om. Jeg synes egentligt at jeg kom ok fra det og min søn gav svar på sine egne problemer.

  Historien er at han er styrtet her i foråret og brækkede sin tommelfinger. Siden da har han trukket sig i nærkampene på banen og har været bange med det resultat at konkurrenterne/klubkammeraterne har kørt fra ham. Efter en længere snak om frygten og om mulighederne for at løse problemerne, kom han selv frem til, at det der skulle få ham videre var, at han skulle ud at køre løb for at træne presset og nærkampene, men også selv forsøge at lade være med at trække sig ved hjælp af træning, særligt i sving.

  Siden har jeg kunnet se en forskel og han går helt sikkert i den rigtige retning. Her til aften kørte han sin hurtigste tid i klubben nogensinde.

  Søren Møller
 • Jeg synes kurset har været meget lærerigt og fået en til at tænke/arbejde på flere forskellige måder end tidligere. Underviseren har været god til at få alle med og til at hører på alle deltagere. Desuden har han været god til at bruge eksempler, så man har kunnet forholde sig til de forskellige ting. 

  Jeg kunne dog godt tænke mig at man kunne få det man i ”gamle dage” kaldte for en spørgetime inden man gå op til testen.

  Desuden kunne jeg godt tænke mig, at man et par måneder efter samles og følger op på det hele, her tænker jeg på at der kunne opstå situationer som man ikke synes man havde helt styr på mm. Hvor man så kunne få nogle værktøjer til at løse sådanne ting/situationer.  Alt i alt har det overgået mine forventninger og jeg vil varmt kunne anbefale kurset videre både indenfor sport, job mm. 

  Lene Johnsen
 • Hej der ude

  Jannik B Sørensen

  Jeg træner hele tiden for at stå 100% til sæsonen! Jeg har tabt mig 3 kg, med hjælp fra min samarbejdspartner Training by Helene Hüttmann 💪

  Jeg har siden vinter pausen allierede mig med JP training! Nok Danmarks bedste mental træner! Jeg har med rigtig hård træning rykket mig sindssygt meget! Tingende i team til sæsonen bliver gjort helt anderledes! Vi glæder os meget til at komme i gang, og komme ud for at blive stærkere og stærkere!

  Jeg har derfor også valgt i samarbejde med JP Training, at køre mit team igennem et forløb! Mit team er det sejeste, de knokler for min sæson! Tak!

  JP training udtaler  👉 “Så fik vi et super hold sat afsted igen med læring i Team kommunikation, Team coaching... siger mange tak til Jannik B Sørensen og hans Team for nogle utrolige lærerige dage.”

  Som sagt har jeg et forløb med JP training igennem hele sæsonen!

  ER I KLAR? Det er jeg!

  Tak til mine sponsere, samarbejdspartnere, supporter og mit team! I gør det hele muligt, og jeg arbejder sten hårdt for det!

  Vi ses der ude

  Jannik B Sørensen