NLP Trainer

NLP Trainer uddannelse

På NLP Trainer uddannelsen bliver du udfordret i at skære din præsentation helt ind til benet, så at dit budskab trænger effektivt igennem til modtageren.

Vores vision er at skabe en uddannelse, som sætter enkelthed og personlig stil i højsædet. Uddannelsen er tilrettelagt efter de internationale standarder og afsluttes med en praktisk og skriftlig eksamen. Når du er blevet International certificeret NLP Trainer, kan du selv forestå NLP Practitioner og NLP Master Practitioner uddannelserne med International certificering.

Men det vigtigste er måske ikke det, at kunne undervise og certificere i NLP? Måske er det endnu vigtigere for dig i din dagligdag, at kunne få budskaber ud til og ind i mennesker på den mest effektive måde.

Du har måske et job, hvor præsentation er vigtig? Måske har du et job, hvor undervisning er en stor del? Måske vil du bare gerne tage uddannelsen, for at kunne strække din egen elastik endnu mere når du skal tale foran andre. Uanset hvad, så finder du ikke mange uddannelser på højde med NLP Trainer uddannelsen.

Udover de formelle træner rettigheder vil du kunne planlægge og gennemføre et hvilket som helst undervisningsforløb, som vil være fyldt af din karisma, humor og professionalisme på en måde, der er særligt tilpasset målgruppen.

Optagelse på uddannelsen forudsætter, at du er certificeret NLP Master Practitioner fra et anerkendt NLP uddannelsessted, og at du har et ønske om formidling på et professionelt niveau. Du skal afsætte tid til at forberede og træne mellem modulerne.

NLP Trainer uddannelsen er et intensivt forløb, som stiller store krav til dig som deltager. Uddannelsen er en kombination af selvstudium, coaching af hinanden og netværksmøder. Der lægges stor vægt på praktiske øvelser, og du vil hver undervisningsdag skulle præsentere, undervise og være på.

NLP Trainer uddannelsen er modulopbygget og består af 4 moduler af 3 dage, samt 2 dage med certificering i alt 14 dage fordelt over ca. 6 måneder.